Overlijden melden, bel:
0548-616631  (24 uur/dag)
uitvaart_nijverdal_mogelijkheden_en_wensen.jpg
Welkom bij Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal en Omstreken. Moet u een uitvaart regelen, dan helpen wij u graag. Op deze website kunt u zich oriënteren op onze mogelijkheden. En u vindt er informatie over onze organisatie.

Correct, persoonlijk, betrokken; bij wie u ook verzekerd bent
Bij welke maatschappij u uw uitvaart ook hebt verzekerd; voor de uitvoering kunt u altijd bij ons terecht. Regelmatig wekken uitvaartverzekeraars de indruk dat u ook de praktische verzorging van de uitvaart door hen moet laten uitvoeren. Maar dat is niet het geval. Waarom zou u dat ook doen? Heeft u een uitvaartverzekering van bijvoorbeeld Dela, Monuta, Yarden, Ardanta of Axent, of welke maatschappij dan ook, u kunt gewoon vertrouwen op onze eigen lokale organisatie. Met uitvaartverzorgers die u kent, vertrouwde aanspreekpunten die begrijpen waar u behoefte aan hebt.
Persoonlijke woorden van nabestaanden of andere sprekers zijn onvervangbaar en soms na jaren nog een bron van dankbare herinnering en troost. Maar we leven ook in een beeldcultuur en soms zegt een beeld meer dan duizend woorden. Ook muziek kan vaak precies datgene overbrengen wat mensen voelen en ervaren. Ons uitvaartcentrum is voorzien van alle technische apparatuur om beeld en geluid over te brengen en vast te leggen. Zowel in de aula als de opbaarnis.

Aarzelt u niet om uw wensen en ideeën aan ons kenbaar te maken. We stellen alles in het werk om afscheid en uitvaart voor u tot een zin- en troostrijke gebeurtenis te maken.
Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.