Overlijden melden, bel:
0548-616631  (24 uur/dag)
uitvaart_nijverdal_mogelijkheden_en_wensen.jpg
Welkom bij Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal en Omstreken. Moet u een uitvaart regelen, dan helpen wij u graag. Op deze website kunt u zich oriënteren op onze mogelijkheden. En u vindt er informatie over onze organisatie.

Correct, persoonlijk, betrokken; bij wie u ook verzekerd bent
Bij welke maatschappij u uw uitvaart ook hebt verzekerd; voor de uitvoering kunt u altijd bij ons terecht. Regelmatig wekken uitvaartverzekeraars de indruk dat u ook de praktische verzorging van de uitvaart door hen moet laten uitvoeren. Maar dat is niet het geval. Waarom zou u dat ook doen? Heeft u een uitvaartverzekering van bijvoorbeeld Dela, Monuta, Yarden, Ardanta of Axent, of welke maatschappij dan ook, u kunt gewoon vertrouwen op onze eigen lokale organisatie. Met uitvaartverzorgers die u kent, vertrouwde aanspreekpunten die begrijpen waar u behoefte aan hebt.
Als u kiest voor begraven dan heeft u binnen de gemeente Hellendoorn de keuze uit een aantal algemene begraafplaatsen, verschillende Rooms-Katholieke begraafplaatsenen een Joodse begraafplaats. In een graf kunnen meestal twee personen worden begraven.

Cremeren is nu ook mogelijk in de gemeente Hellendoorn. Het geheel nieuwe crematorium is op 27 november 2015 geopend en direkt daarna in gebruik genomen. Het crematorium is gebouwd aan de achterzijde van het uitvaartcentrum en vormt nu éen geheel met het bestaande gebouw. De technische installatie is gebouwd volgens de meest moderne technieken en voldoet aan alle milieu-eisen.

Dus alle begrafenissen en crematies kunnen nu in Nijverdal plaatsvinden. De doelstelling van het bestuur is om het crematorium kleinschalig te houden, zodat er ruim de tijd is voor de rouwdienst en de crematie. Er is een aparte ruimte waar de urnen en overige grafdekoraties staan opgesteld. Tevens is er de mogelijkheid om de as te verstrooien op de nieuwe dichtbij gelegen begraafplaats.

Het gebouw is intern geheel gemoderniseerd, voorzien van nieuw meubilair en optimaal uitgerust om de uitvaartplechtigheid naar alle wensen van de nabestaanden te kunnen laten verlopen. Vanzelfsprekend kunnen de opbaarkamers zowel voor de begrafenissen als voor de crematies dienst doen. De tuin en de bestrating zijn aangepast zodat de gemeente Hellendoorn nu beschikt over een fraai en compleet uitvaartcentrum.
Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.