Overlijden melden, bel:
0548-616631  (24 uur/dag)
uitvaartleiders.jpg
Betrokken mensen met oog,
oor en hart voor uw situatie
Welkom bij Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal en Omstreken. Moet u een uitvaart regelen, dan helpen wij u graag. Op deze website kunt u zich oriënteren op onze mogelijkheden. En u vindt er informatie over onze organisatie.

Correct, persoonlijk, betrokken; bij wie u ook verzekerd bent
Bij welke maatschappij u uw uitvaart ook hebt verzekerd; voor de uitvoering kunt u altijd bij ons terecht. Regelmatig wekken uitvaartverzekeraars de indruk dat u ook de praktische verzorging van de uitvaart door hen moet laten uitvoeren. Maar dat is niet het geval. Waarom zou u dat ook doen? Heeft u een uitvaartverzekering van bijvoorbeeld Dela, Monuta, Yarden, Ardanta of Axent, of welke maatschappij dan ook, u kunt gewoon vertrouwen op onze eigen lokale organisatie. Met uitvaartverzorgers die u kent, vertrouwde aanspreekpunten die begrijpen waar u behoefte aan hebt.
Vanuit de noaberschapgedachte is een kleine eeuw geleden de begrafenisvereniging voor Nijverdal en omstreken opgericht. Inmiddels is de vereniging een stichting geworden, maar de onderlinge betrokkenheid – het kenmerk van noaberschap - is nog steeds allesbepalend voor onze manier van werken.

Die betrokkenheid inspireert ons bij het verzorgen van begrafenissen en crematies. We ondersteunen nabestaanden waar we kunnen. Omdat je een uitvaart nu eenmaal niet kunt overdoen en nabestaanden er met en goed gevoel op moeten kunnen terugkijken.

Respect, dienstverlening, zorgvuldigheid, aandacht; stuk voor stuk zijn dat kernbegrippen in onze organisatie en voor onze mensen. Winstoogmerk hebben we nadrukkelijk niet. Onze missie is een correcte en persoonlijke uitvaart waarbij we optimale ondersteuning verlenen aan nabestaanden.
Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.