Overlijden melden, bel:
0548-616631  (24 uur/dag)
uitvaartleiders.jpg
Welkom bij Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal en Omstreken. Moet u een uitvaart regelen, dan helpen wij u graag. Op deze website kunt u zich oriënteren op onze mogelijkheden. En u vindt er informatie over onze organisatie.

Correct, persoonlijk, betrokken; bij wie u ook verzekerd bent
Bij welke maatschappij u uw uitvaart ook hebt verzekerd; voor de uitvoering kunt u altijd bij ons terecht. Regelmatig wekken uitvaartverzekeraars de indruk dat u ook de praktische verzorging van de uitvaart door hen moet laten uitvoeren. Maar dat is niet het geval. Waarom zou u dat ook doen? Heeft u een uitvaartverzekering van bijvoorbeeld Dela, Monuta, Yarden, Ardanta of Axent, of welke maatschappij dan ook, u kunt gewoon vertrouwen op onze eigen lokale organisatie. Met uitvaartverzorgers die u kent, vertrouwde aanspreekpunten die begrijpen waar u behoefte aan hebt.
U kunt in onze stichting deelnemen. Daarmee onderschrijft u onze doelstellingen om voor inwoners van Nijverdal en omstreken begrafenissen en crematies op een correcte waardige en persoonlijke manier uit te voeren. En u profiteert van een aantrekkelijke reductie tot maximaal € 250,- op onze tarieven.

Van deelnemers vragen wij een eenmalige bijdrage van € 15,- voor alleenstaanden en € 25,- voor echtparen en samenwonenden inclusief inwonende kinderen tot 26 jaar.

Aanmelden deelnemerschap
Om u aan te melden als deelnemer willen wij graag de volgende gegevens van u ontvangen:

Naam + Voorletters:
Vul een naam in.
Geboortedatum:
Vul een geboortedatum in (ddmmjjjj)
Naam + Voorletters Partner:
Vul een naam in.
Geboortedatum Partner:
Vul een geboortedatum in (ddmmjjjj)
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Vul een juist telefoonnummer in, alleen cijfers!
E-mail adres:
Vul een gelding e-mail adres in.

  
Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.