Overlijden melden, bel:
0548-616631  (24 uur/dag)
  • drukwerk_01.jpg
  • drukwerk_02.jpg
Welkom bij Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal en Omstreken. Moet u een uitvaart regelen, dan helpen wij u graag. Op deze website kunt u zich oriënteren op onze mogelijkheden. En u vindt er informatie over onze organisatie.

Correct, persoonlijk, betrokken; bij wie u ook verzekerd bent
Bij welke maatschappij u uw uitvaart ook hebt verzekerd; voor de uitvoering kunt u altijd bij ons terecht. Regelmatig wekken uitvaartverzekeraars de indruk dat u ook de praktische verzorging van de uitvaart door hen moet laten uitvoeren. Maar dat is niet het geval. Waarom zou u dat ook doen? Heeft u een uitvaartverzekering van bijvoorbeeld Dela, Monuta, Yarden, Ardanta of Axent, of welke maatschappij dan ook, u kunt gewoon vertrouwen op onze eigen lokale organisatie. Met uitvaartverzorgers die u kent, vertrouwde aanspreekpunten die begrijpen waar u behoefte aan hebt.
Na het overlijden moeten familieleden, vrienden en bekenden op de hoogte worden gesteld. Zij worden zo in de gelegenheid gesteld de uitvaart bij te wonen. Ondanks alle moderne communicatiemiddelen zijn rouwbrieven en advertenties in kranten nog steeds de meest gebruikte middelen. Ook onder de onvermijdelijke tijdsdruk wilt u toch graag een duidelijke en persoonlijke toon aanslaan.

Onze uitvaartverzorgers beschikken over goede contacten met zowel drukkerijen als de kranten. Dat betekent dat zowel tekst als ontwerp in onderling overleg met u snel en correct kunnen worden geproduceerd. Dat kan aan de hand van talloze voorbeelden of helemaal volgens uw eigen ideeën.

Ook hier geldt weer: uw persoonlijk wensen en ideeën bepalen hoe een en ander er gaat uitzien; de tijdsplanning en uitvoering nemen we u graag uithanden
Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.