Overlijden melden, bel:
0548-616631  (24 uur/dag)
  • grafmonument_of_urn_01.jpg
  • grafmonument_of_urn_02.jpg
  • grafmonument_of_urn_03.jpg
  • grafmonument_of_urn_04.jpg
  • grafmonument_of_urn_05.jpg
Welkom bij Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal en Omstreken. Moet u een uitvaart regelen, dan helpen wij u graag. Op deze website kunt u zich oriënteren op onze mogelijkheden. En u vindt er informatie over onze organisatie.

Correct, persoonlijk, betrokken; bij wie u ook verzekerd bent
Bij welke maatschappij u uw uitvaart ook hebt verzekerd; voor de uitvoering kunt u altijd bij ons terecht. Regelmatig wekken uitvaartverzekeraars de indruk dat u ook de praktische verzorging van de uitvaart door hen moet laten uitvoeren. Maar dat is niet het geval. Waarom zou u dat ook doen? Heeft u een uitvaartverzekering van bijvoorbeeld Dela, Monuta, Yarden, Ardanta of Axent, of welke maatschappij dan ook, u kunt gewoon vertrouwen op onze eigen lokale organisatie. Met uitvaartverzorgers die u kent, vertrouwde aanspreekpunten die begrijpen waar u behoefte aan hebt.
In de periode na de uitvaart kunt u in alle rust nadenken over een grafmonument of een urn. Beide geven op hun eigen manier een tastbare vorm aan de herinnering aan een dierbare. Ze markeren een plek waar u naartoe kunt gaan om de overledene te ‘ontmoeten’. Een urn biedt juist de mogelijkheid die herinnering altijd in de buurt te hebben. Neem de tijd om na te denken en rond te kijken voor u een keus maakt. Laat u inspireren. Voor begeleiding en voorlichting bij dit keuzeproces staan onze uitvaartverzorgers ter beschikking.

Overigens is er natuurlijk ook de mogelijkheid om de as op een speciale plek uit te (laten) strooien. Wij zijn graag bereid u te adviseren of van dienst te zijn.

Meer informatie over urnenStichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.