Overlijden melden, bel:
0548-616631  (24 uur/dag)
uitvaart_nijverdal_ik_moet_een_uitvaart_regelen.jpg
U bepaalt hoe u het wilt,
wij regelen alles correct
Welkom bij Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal en Omstreken. Moet u een uitvaart regelen, dan helpen wij u graag. Op deze website kunt u zich oriƫnteren op onze mogelijkheden. En u vindt er informatie over onze organisatie.

Correct, persoonlijk, betrokken; bij wie u ook verzekerd bent
Bij welke maatschappij u uw uitvaart ook hebt verzekerd; voor de uitvoering kunt u altijd bij ons terecht. Regelmatig wekken uitvaartverzekeraars de indruk dat u ook de praktische verzorging van de uitvaart door hen moet laten uitvoeren. Maar dat is niet het geval. Waarom zou u dat ook doen? Heeft u een uitvaartverzekering van bijvoorbeeld Dela, Monuta, Yarden, Ardanta of Axent, of welke maatschappij dan ook, u kunt gewoon vertrouwen op onze eigen lokale organisatie. Met uitvaartverzorgers die u kent, vertrouwde aanspreekpunten die begrijpen waar u behoefte aan hebt.
Wanneer u wordt geconfronteerd met een overlijden en u bent verantwoordelijk voor de uitvaart, dan speelt alles tegelijk. U heeft te maken met emoties, die een weg zoeken. U wilt het afscheid van uw dierbare waardig en persoonlijk laten verlopen. Daarvoor moeten heel veel praktische zaken geregeld worden. Die nemen wij u graag uit handen zodat u zich kunt concentreren op de inhoud.
Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.