Overlijden melden, bel:
0548-616631  (24 uur/dag)
  • keuzevandekist_01.jpg
  • keuzevandekist_02.jpg
Welkom bij Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal en Omstreken. Moet u een uitvaart regelen, dan helpen wij u graag. Op deze website kunt u zich oriƫnteren op onze mogelijkheden. En u vindt er informatie over onze organisatie.

Correct, persoonlijk, betrokken; bij wie u ook verzekerd bent
Bij welke maatschappij u uw uitvaart ook hebt verzekerd; voor de uitvoering kunt u altijd bij ons terecht. Regelmatig wekken uitvaartverzekeraars de indruk dat u ook de praktische verzorging van de uitvaart door hen moet laten uitvoeren. Maar dat is niet het geval. Waarom zou u dat ook doen? Heeft u een uitvaartverzekering van bijvoorbeeld Dela, Monuta, Yarden, Ardanta of Axent, of welke maatschappij dan ook, u kunt gewoon vertrouwen op onze eigen lokale organisatie. Met uitvaartverzorgers die u kent, vertrouwde aanspreekpunten die begrijpen waar u behoefte aan hebt.
Net als de ceremonie is ook de kist een persoonlijke keuze. Modellen, kleuren en materialen verschillen. Onze uitvaartleiders beschikken over documentatiemateriaal met de meest gangbare modellen. Maar er is veel meer mogelijk. Met name op het gebied van milieuvriendelijke materialen en persoonlijke decoratie kan er meer dan vroeger.

Wij helpen u graag om de keuze te maken die bij zowel de overledene als de nabestaanden past. En voor de duidelijkheid: een kist is niet verplicht. Er zijn andere materialen mogelijk en toegestaan om het lichaam te omhullen, zowel voor een begrafenis als een crematie.

Mogelijkheden voor de keuze van een kist
Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.