Overlijden melden, bel:
0548-616631  (24 uur/dag)
  • keuze_urn_01.jpg
  • keuze_urn_02.jpg
Welkom bij Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal en Omstreken. Moet u een uitvaart regelen, dan helpen wij u graag. Op deze website kunt u zich oriƫnteren op onze mogelijkheden. En u vindt er informatie over onze organisatie.

Correct, persoonlijk, betrokken; bij wie u ook verzekerd bent
Bij welke maatschappij u uw uitvaart ook hebt verzekerd; voor de uitvoering kunt u altijd bij ons terecht. Regelmatig wekken uitvaartverzekeraars de indruk dat u ook de praktische verzorging van de uitvaart door hen moet laten uitvoeren. Maar dat is niet het geval. Waarom zou u dat ook doen? Heeft u een uitvaartverzekering van bijvoorbeeld Dela, Monuta, Yarden, Ardanta of Axent, of welke maatschappij dan ook, u kunt gewoon vertrouwen op onze eigen lokale organisatie. Met uitvaartverzorgers die u kent, vertrouwde aanspreekpunten die begrijpen waar u behoefte aan hebt.
In de periode na de uitvaart kunt u in alle rust nadenken over een urn. Een urn geeft een tastbare vorm aan de herinnering aan een dierbare. Een urn biedt de mogelijkheid die herinnering altijd in de buurt te hebben. Neem de tijd om na te denken en rond te kijken voor u een keus maakt. Voor begeleiding en voorlichting bij dit keuzeproces staan onze uitvaartverzorgers ter beschikking.

Onze uitvaartverzorgers kunnen u voorlichten over de keuzes en over de wijze waarop u de urn wilt bewaren. Op de begraafplaats is een speciale plek waar de urnen kunnen worden geplaatst. Ook is het mogelijk om de urn thuis een plekje te geven. Ook bestaat de mogelijkheid om de as op een speciale plek uit te (laten) strooien.

Er zijn vele uitvoeringen van urnen verkrijgbaar tegen diverse prijzen. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben we een aantal urnen en sieraden op onze website geplaatst. Echter, dit is slechts een kleine selectie uit de mogelijkheden. Onze uitvaarverzorgers informeren u graag over de mogelijkheden. Op het uitvaartcentrum is een grote collectie van urnen en sieraden aanwezig.

Laat u inspireren.


Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.