Overlijden melden, bel:
0548-616631  (24 uur/dag)
uitvaart_nijverdal_welkom.jpg.orig
Welkom bij Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal en Omstreken. Moet u een uitvaart regelen, dan helpen wij u graag. Op deze website kunt u zich oriënteren op onze mogelijkheden. En u vindt er informatie over onze organisatie.

Correct, persoonlijk, betrokken; bij wie u ook verzekerd bent
Bij welke maatschappij u uw uitvaart ook hebt verzekerd; voor de uitvoering kunt u altijd bij ons terecht. Regelmatig wekken uitvaartverzekeraars de indruk dat u ook de praktische verzorging van de uitvaart door hen moet laten uitvoeren. Maar dat is niet het geval. Waarom zou u dat ook doen? Heeft u een uitvaartverzekering van bijvoorbeeld Dela, Monuta, Yarden, Ardanta of Axent, of welke maatschappij dan ook, u kunt gewoon vertrouwen op onze eigen lokale organisatie. Met uitvaartverzorgers die u kent, vertrouwde aanspreekpunten die begrijpen waar u behoefte aan hebt.
De condoleancekamer is opnieuw ingericht,  het meubilair is vernieuwd met onder andere prettig zittende stoelen, daarnaast hangt er ook een grote foto aan de wand, deze is genomen op de Sallandsche Heuvelrug.
In de familiekamer staat een ruime vitrinekast met voorbeelden van urnen, grafdecoraties en relikwieën waaruit een keuze gemaakt kan worden. Van de overgebleven as na de crematie kan door een speciaal procéde een briljant worden gemaakt , die in een sieraad kan worden verwerkt.  Een mooi aandenken dat dagelijks kan worden gedragen.

Onze uitvaartleiders kunnen u erover informeren.


Het geheel nieuwe crematorium is op 27 november 2015 officieel geopend door de burgemeester Mevrouw Anneke Raven.

Op 28 en 29 november is er een Open Huis gehouden, waarvoor heel veel belangstelling was. Circa 3000 mensen hebben het uitvaartcentrum tijdens het open huis bezocht.
Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.