Overlijden melden, bel:
0548-616631  (24 uur/dag)
uitvaart_nijverdal_mogelijkheden_en_wensen.jpg
Ieder leven vraagt om
een persoonlijke uitvaart
Welkom bij Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal en Omstreken. Moet u een uitvaart regelen, dan helpen wij u graag. Op deze website kunt u zich oriƫnteren op onze mogelijkheden. En u vindt er informatie over onze organisatie.

Correct, persoonlijk, betrokken; bij wie u ook verzekerd bent
Bij welke maatschappij u uw uitvaart ook hebt verzekerd; voor de uitvoering kunt u altijd bij ons terecht. Regelmatig wekken uitvaartverzekeraars de indruk dat u ook de praktische verzorging van de uitvaart door hen moet laten uitvoeren. Maar dat is niet het geval. Waarom zou u dat ook doen? Heeft u een uitvaartverzekering van bijvoorbeeld Dela, Monuta, Yarden, Ardanta of Axent, of welke maatschappij dan ook, u kunt gewoon vertrouwen op onze eigen lokale organisatie. Met uitvaartverzorgers die u kent, vertrouwde aanspreekpunten die begrijpen waar u behoefte aan hebt.
Hoe gewoon ook, ieder leven is uniek en daarom mag een geheel eigen uitvaart niet ontbreken. Als eerbetoon dat juist die ene mens typeert, maar ook als troostrijke ceremonie waarmee nabestaanden verder kunnen. Bij Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal en Omstreken nemen we dat heel serieus.

Tal van zaken kunt u zelf bepalen en er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Onze website geeft u een indruk van de mogelijkheden, maar uiteraard gaat een persoonlijke invulling veel verder. Daarover voeren we dan ook graag een persoonlijk gesprek.
Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.