Overlijden melden, bel:
0548-616631  (24 uur/dag)
uitvaart_nijverdal_mogelijkheden_en_wensen.jpg.orig
Welkom bij Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal en Omstreken. Moet u een uitvaart regelen, dan helpen wij u graag. Op deze website kunt u zich oriƫnteren op onze mogelijkheden. En u vindt er informatie over onze organisatie.

Correct, persoonlijk, betrokken; bij wie u ook verzekerd bent
Bij welke maatschappij u uw uitvaart ook hebt verzekerd; voor de uitvoering kunt u altijd bij ons terecht. Regelmatig wekken uitvaartverzekeraars de indruk dat u ook de praktische verzorging van de uitvaart door hen moet laten uitvoeren. Maar dat is niet het geval. Waarom zou u dat ook doen? Heeft u een uitvaartverzekering van bijvoorbeeld Dela, Monuta, Yarden, Ardanta of Axent, of welke maatschappij dan ook, u kunt gewoon vertrouwen op onze eigen lokale organisatie. Met uitvaartverzorgers die u kent, vertrouwde aanspreekpunten die begrijpen waar u behoefte aan hebt.
Er zijn vele uitvoeringen van kisten verkrijgbaar tegen diverse prijzen. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben we een aantal kisten op onze website geplaatst. Echter, dit is slechts een kleine selectie uit de mogelijkheden. Onze uitvaarverzorgers informeren u graag over de mogelijkheden.

Laat u inspireren.

13NT - Borniet


251 - Oxalis

2E - Bronziet

324 - Sardonyx

37 - Paulus

424 - Amoriet

520 - Fume

520 - Jet

622 - Morganiet

630 - Zeemanskist

6BK - Peridot

6GW - Adonis

6EP - Spierwit - RAL 9016
Personal Styling:
- Kistmodel in elke gewenste RAL-kleur, gelakt in mat of hoogglans.
- Kistmodel met print naar keuze.Elke wens op het gebied van persoonlijke Invulling kunt u bij ons doorgeven. Wij zullen u passend adviseren.


6K - Robijn

6WW - Bellis

6OW - Gratiola

7E - Agaat

UB07 - Euklaas

842 - Citrien

873 - Steigermodel
Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.