Overlijden melden, bel:
0548-616631  (24 uur/dag)
  • nadebegrafenis_01.jpg
Welkom bij Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal en Omstreken. Moet u een uitvaart regelen, dan helpen wij u graag. Op deze website kunt u zich oriƫnteren op onze mogelijkheden. En u vindt er informatie over onze organisatie.

Correct, persoonlijk, betrokken; bij wie u ook verzekerd bent
Bij welke maatschappij u uw uitvaart ook hebt verzekerd; voor de uitvoering kunt u altijd bij ons terecht. Regelmatig wekken uitvaartverzekeraars de indruk dat u ook de praktische verzorging van de uitvaart door hen moet laten uitvoeren. Maar dat is niet het geval. Waarom zou u dat ook doen? Heeft u een uitvaartverzekering van bijvoorbeeld Dela, Monuta, Yarden, Ardanta of Axent, of welke maatschappij dan ook, u kunt gewoon vertrouwen op onze eigen lokale organisatie. Met uitvaartverzorgers die u kent, vertrouwde aanspreekpunten die begrijpen waar u behoefte aan hebt.
Na het afscheid en de uitvaart volgt een lange periode van rouw waarin nabestaanden het verlies van de overledene steeds weer ervaren. Ook in dat proces kunnen wij u bijstaan. Wij beschikken over goede contacten met verlies- en rouwbegeleiders die nabestaanden kunnen helpen bij het omgaan met gevoelens van bijvoorbeeld lusteloosheid of eenzaamheid.

Veelal wordt u als nabestaande ook geconfronteerd met onverwachte zaken op administratief financieel of fiscaal gebied. Ook daarbij kunnen wij u adviseren en doorverwijzen naar de juiste specialisten.
Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.