Overlijden melden, bel:
0548-616631  (24 uur/dag)
  • opbaarkamers_01.jpg
  • opbaarkamers_02.jpg
  • opbaarkamers_03.jpg
  • opbaarkamers_04.jpg
Welkom bij Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal en Omstreken. Moet u een uitvaart regelen, dan helpen wij u graag. Op deze website kunt u zich oriënteren op onze mogelijkheden. En u vindt er informatie over onze organisatie.

Correct, persoonlijk, betrokken; bij wie u ook verzekerd bent
Bij welke maatschappij u uw uitvaart ook hebt verzekerd; voor de uitvoering kunt u altijd bij ons terecht. Regelmatig wekken uitvaartverzekeraars de indruk dat u ook de praktische verzorging van de uitvaart door hen moet laten uitvoeren. Maar dat is niet het geval. Waarom zou u dat ook doen? Heeft u een uitvaartverzekering van bijvoorbeeld Dela, Monuta, Yarden, Ardanta of Axent, of welke maatschappij dan ook, u kunt gewoon vertrouwen op onze eigen lokale organisatie. Met uitvaartverzorgers die u kent, vertrouwde aanspreekpunten die begrijpen waar u behoefte aan hebt.
In de dagen tussen het overlijden en de uitvaart gebeurt er meer dan voorbereiding. Het is belangrijk dat familie en vrienden de tijd nemen om afscheid te nemen. Daarvoor kunt u gebruik maken van onze zogenoemde sleutelopbaring. Ons uitvaartcentrum beschikt over een afdeling met vijf verschillende opbaarkamers, waarvan u er één ter beschikking krijgt. Via een eigen sleutel heeft de familie 24 uur per dag toegang tot deze ruimte om op eigen gekozen momenten in alle rust afscheid te nemen.

Vindt u het prettiger om de overledene thuis in eigen vertrouwde omgeving op te baren; dan kan dat natuurlijk ook. Dat kan op bed, maar ook in een kist. We beschikken over een koelinstallatie die u thuis kunt gebruiken.
Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.