Overlijden melden, bel:
0548-616631  (24 uur/dag)
uitvaart_nijverdal_mogelijkheden_en_wensen.jpg.orig
Welkom bij Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal en Omstreken. Moet u een uitvaart regelen, dan helpen wij u graag. Op deze website kunt u zich oriënteren op onze mogelijkheden. En u vindt er informatie over onze organisatie.

Correct, persoonlijk, betrokken; bij wie u ook verzekerd bent
Bij welke maatschappij u uw uitvaart ook hebt verzekerd; voor de uitvoering kunt u altijd bij ons terecht. Regelmatig wekken uitvaartverzekeraars de indruk dat u ook de praktische verzorging van de uitvaart door hen moet laten uitvoeren. Maar dat is niet het geval. Waarom zou u dat ook doen? Heeft u een uitvaartverzekering van bijvoorbeeld Dela, Monuta, Yarden, Ardanta of Axent, of welke maatschappij dan ook, u kunt gewoon vertrouwen op onze eigen lokale organisatie. Met uitvaartverzorgers die u kent, vertrouwde aanspreekpunten die begrijpen waar u behoefte aan hebt.
Natuurlijk kunt u uw uitvaart aan de nabestaanden overlaten. Maar steeds meer mensen willen zelf, of in overleg met familie en vrienden hun uitvaart geheel of gedeeltelijk vooraf regelen. Een hele zorg minder voor nabestaanden als het moment daar is. Het boekje ‘mijn uitvaart’, dat wij voor u klaar hebben liggen kan u daarbij behulpzaam zijn. Ook beschikken wij over een laatste wensenformulier.

Onze mensen zijn graag bereid om u vroegtijdig en vrijblijvend van dienst te zijn met het nadenken over en formuleren van uw persoonlijke wensen. U kunt daarvoor een afspraak maken, zowel bij u thuis als op het kantoor van ons uitvaartcentrum.
Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.