Overlijden melden? Ongeacht waar u verzekerd bent! Bel: 0548-616631 (24 uur/dag)
001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
Gebruikersregistratie
Annuleren

Maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus

Hierbij geldt de algemene richtlijn dat er altijd 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Blijf thuis als u klachten heeft. Was vaak uw handen en nies in uw elleboog.

Het geheel is ter bescherming van uw gezondheid en die van onze medewerkers.

Door de beperking van de 1,5 meter maatregel en de voorschriften van de maximale groepsgrootte bij uitvaartplechtigheden, zal het aantal personen welke de plechtigheid in de aula bij kunnen bijwonen beperkt zijn tot 100 personen, inclusief kinderen.

Wel kunnen wij de familie en bekenden van de overledene de mogelijkheid aanbieden van het online meekijken via de website en het meeluisteren via de kerkomroep. Informatie hierover ontvangt u van onze uitvaartleiders.

Aansluitend op de plechtigheid kunt u in onze koffiekamer gebruik maken van onze catering. In verband met de algemene maatregel van 1,5 meter en de ruimte van de koffiekamer is dit beperkt tot een maximaal aantal van 65 personen, inclusief kinderen.

Ondanks deze vervelende situatie en noodzakelijke maatregelen stellen wij alles in het werk om het afscheid van uw dierbare zo waardig en persoonlijk mogelijk te maken.

Contact

Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK: 41028305

Condoleanceregister


Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account