Overlijden melden? Ongeacht waar u verzekerd bent! Bel: 0548-616631 (24 uur/dag)
001.jpg
002.jpg

Persoonlijke woorden van nabestaanden of andere sprekers zijn onvervangbaar en soms na jaren nog een bron van dankbare herinnering en troost. Maar we leven ook in een beeldcultuur en soms zegt een beeld meer dan duizend woorden. Ook muziek kan vaak precies datgene overbrengen wat mensen voelen en ervaren. Ons uitvaartcentrum is voorzien van alle technische apparatuur om beeld en geluid over te brengen en vast te leggen. Zowel in de aula, de afscheidsruimte, de koffiekamer als de opbaarnis.

Aarzelt u niet om uw wensen en ideeën aan ons kenbaar te maken. We stellen alles in het werk om afscheid en uitvaart voor u tot een zin- en troostrijke gebeurtenis te maken.

Inmiddels is de beeld en geluidinstallatie vervangen voor een geheel nieuw en modern systeem. Achterin de aula en de afscheidsruimte is een opnamecentrum geplaatst, van de uitvaart kan een opname gemaakt worden, in beeld en geluid, en vastgelegd op een geheugenkaart. De opname kan door de familie worden aangeschaft , om thuis nog eens te bekijken, of voor familieleden die niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn. Het bestand kan ook bijvoorbeeld met een programma als “we transfer” per mail worden verzonden naar familie in binnen- en buitenland. Ook is er de mogelijkheid om de uitvaartdienst “online” te volgen.

In de aula hangt een groot beeldscherm aan de wand, waarop voorafgaand aan de afscheidsdienst, foto’s kunnen worden getoond. Ook kunnen foto’s tijdens een levensbeschouwing worden weergegeven. Voor kleinere groepen mensen is er een kleinere aangepaste ruimte gecreëerd, waar ook deze beeld- en geluidopnamen kunnen worden gemaakt.

In de muziekkamer wordt het geheel geregisseerd, daar wordt de muziek gestart op het aangegeven moment, en wordt de draaibare camera bediend.

Contact

Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK: 41028305

Condoleanceregister


Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account