Overlijden melden? Ongeacht waar u verzekerd bent! Bel: 0548-616631 (24 uur/dag)
001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg

Cremeren is ook mogelijk in de gemeente Hellendoorn. Het geheel nieuwe crematorium is op 27 november 2015 geopend. De stichting is aangesloten bij de landelijke vereniging van crematoria (LVC). Informatie over de branchevereniging vindt u op de website van de LVC.

Het crematorium is gebouwd aan de achterzijde van het uitvaartcentrum en vormt nu één geheel met het bestaande gebouw. De technische installatie is gebouwd volgens de meest moderne technieken en voldoet aan alle milieueisen.

Dus alle begrafenissen en crematies kunnen nu in Nijverdal plaatsvinden. De doelstelling van het bestuur is om het crematorium kleinschalig te houden, zodat er ruim de tijd is voor de rouwdienst en de crematie. Er is een aparte ruimte waar de urnen en overige grafdekoraties staan opgesteld. Tevens is er de mogelijkheid om de as te verstrooien op de nieuwe dichtbij gelegen begraafplaats.

Het gebouw is intern geheel gemoderniseerd, voorzien van nieuw meubilair en optimaal uitgerust om de uitvaartplechtigheid naar alle wensen van de nabestaanden te kunnen laten verlopen. Vanzelfsprekend kunnen de opbaarkamers zowel voor de begrafenissen als voor de crematies dienst doen. De tuin en de bestrating zijn aangepast zodat de gemeente Hellendoorn nu beschikt over een fraai en compleet uitvaartcentrum.

Algemene voorwaarden LVC

Contact

Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK: 41028305

Condoleanceregister


Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account