Overlijden melden? Ongeacht waar u verzekerd bent! Bel: 0548-616631 (24 uur/dag)
003.jpg
004.jpg
005.jpg

In de periode na de uitvaart kunt u in alle rust nadenken over een urn. Een urn geeft een tastbare vorm aan de herinnering aan een dierbare. Een urn biedt de mogelijkheid die herinnering altijd in de buurt te hebben. Neem de tijd om na te denken en rond te kijken voor u een keus maakt. Voor begeleiding en voorlichting bij dit keuzeproces staan onze uitvaartverzorgers ter beschikking.

Onze uitvaartverzorgers kunnen u voorlichten over de keuzes en over de wijze waarop u de urn wilt bewaren. Op de begraafplaats is een speciale plek waar de urnen kunnen worden geplaatst. Ook is het mogelijk om de urn thuis een plekje te geven. Ook bestaat de mogelijkheid om de as op een speciale plek uit te (laten) strooien.

Er zijn vele uitvoeringen van urnen verkrijgbaar tegen diverse prijzen. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben we een aantal urnen en sieraden op onze website geplaatst. Echter, dit is slechts een kleine selectie uit de mogelijkheden. Onze uitvaarverzorgers informeren u graag over de mogelijkheden. Op het uitvaartcentrum is een grote collectie van urnen en sieraden aanwezig.

Laat u inspireren.

Contact

Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK: 41028305

Condoleanceregister


Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account