Overlijden melden? Ongeacht waar u verzekerd bent! Bel: 0548-616631 (24 uur/dag)
team_02.jpg
team_02.jpg

Wij stellen alles in het werk om iedere uitvaart op een persoonlijke manier vorm te geven. Dat betekent behalve vakmanschap en accuratesse ook een luisterend oor en begrip voor soms bijzondere wensen en emoties. Stuk voor stuk beschikken onze mensen over een goede opleiding, een antenne voor mensen en een pure passie voor hun werk.

Uitvaartverzorgers
Centraal in de organisatie staan onze uitvaartverzorgers: Martin Haas, Erik Heuver, Trudy ter Horst, Sineke de Vries en Joke Dijkman. Zij nemen u alle praktische zaken uit handen en vormen een vraagbaak gedurende de periode van overlijden tot de uitvaart en daarna. Zij bewaken de tijdsplanning en staan borg voor een precies volgens uw wensen verlopende uitvaart. Vakmensen met hart en ziel en met oog en oor voor detail.

Verzorgsters
Belangrijk is ook de rol van onze verzorgsters. De zorg voor het lichaam van de overledene is bij hen in goede, vertrouwde en liefdevolle handen. Als geen ander beseffen zij dat zij intiem werk doen op een bijzonder emotioneel moment. Daarom is er alle ruimte voor familieleden om een deel van de werkzaamheden op zich te nemen. Daarbij fungeren onze verzorgsters als adequate adviseurs en betrokken ondersteuners, die waar nodig en/of wenselijk de regie overnemen.

Chauffeurs, gastvrouwen en dragers
Onze dragers, chauffeurs en bedienend personeel; zij verstaan niet alleen hun vak, maar zijn daarnaast invoelende dienstverleners met aandacht voor de bijzondere situatie waarin nabestaande verkeren. Zij voelen wensen aan en voldoen daaraan op een discrete manier.

Contact

Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK: 41028305

Condoleanceregister


Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account