Overlijden melden? Ongeacht waar u verzekerd bent! Bel: 0548-616631 (24 uur/dag)
001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg

Onderstaande is natuurlijk geen keurslijf, maar geeft u een houvast, een beeld van wat er globaal en wanneer moet gebeuren.

Dag 1
Het is belangrijk om een overlijden zo snel mogelijk bij ons te melden. U krijgt direct contact met een van onze uitvaartverzorgers die bij u langskomt om de uitvaart te bespreken. Allereerst moet u besluiten of u kiest voor begraven of cremeren. Zo mogelijk stelt u in overleg met de uitvaartverzorger al dezelfde dag de kaart en eventuele rouwadvertentie op.

Dag 2
De volgende dag worden de details verder doorgenomen. Daarbij kunnen meerdere familieleden aanwezig zijn. Alles is dan bespreekbaar. U spreekt in overleg met elkaar de keuzes door over de ceremonie, de sprekers, de muziek, de kist, de kaarten en de advertentie, de koffietafel, eventueel een fotograaf en alles wat u verder van belang vindt.

De uitvaartverzorger zorgt ervoor dat u niets vergeet en houdt de tijdsplanning in het oog. U hoeft zich alleen om de inhoudelijke zaken te bekommeren.

Dag 3 en verder
Over de details van de invulling van de uitvaart kunt u in deze dagen met elkaar overleggen en nadenken. Neem de tijd om alles zo goed en zo persoonlijk mogelijk vorm te geven, zodat u daar in de periode erna met voldoening op terug kunt kijken. Onze uitvaartverzorgers staan u graag bij met advies, tips en praktische hulp.  

De dag van de uitvaart
De dag van de uitvaart zelf is vaak emotioneel. Sommige mensen beleven die in een roes. U kunt als nabestaanden dan blindvaren op het draaiboek dat u met onze uitvaartverzorger hebt afgesproken. Hij of zij heeft de regie en zorgt dat alles waardig en volgens uw wensen verloopt, juist ook als u zelf door de emoties het overzicht niet meer hebt. Ook kunt u de afscheidsplechtigheid door ons laten opnemen middels zowel beeld als geluid.

Contact

Stichting Uitvaartverzorging Nijverdal e.o.
Duivecatelaan 1
7443 PS Nijverdal
Telefoon 0548 - 616631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK: 41028305

Condoleanceregister


Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account